Τι είναι η Delicatesseria 2.0; /
Η Delicatesseria 2.0 αποτελεί την εκσυγχρονισμένη εκδοχή ενός τόπου συνάντησης και γνωριμίας με τα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής που ξεκινά από τον Φεβρουάριο του 2023.
Σπάνια τυριά και αλλαντικά, πρωτοποριακοί μεζέδες και γεύσεις, μικρά πιάτα με εκπλήξεις, νέα προϊόντα που θα δοκιμάζουμε μαζί, πειραματικές εμφιαλώσεις και καινοτομία θα είναι τα χαρακτηριστικά της DL/RIA 2.0.
Οι pop up παραστάσεις θα δίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα βρείτε εδώ. Delicatesseria 2.0
Τι ήταν η Delicatesseria 1.0; /
Η Delicatesseria είναι ένα πρωτότυπο concept καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει μια γαστρονομική εμπειρία, που φτάνει έως και ένα πλήρες δείπνο 8 σταδίων/άτομο, όπου όλα τα πιάτα αποτελούνται αποκλειστικά από προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από διάφορες περιοχές της χώρας.
Η Delicatesseria είναι κρυμμένη σε μια αποθήκη τροφίμων στο Κουκάκι και τα δείπνα παρέχονται με ασφάλεια για παρέες 6 ατόμων. Η κράτηση είναι απαραίτητη για να εισέλθετε στον χώρο και πιθανόν να χρειάζεται μέρες πριν.
Απευθύνεται σε foodies που αναζητούν αληθινές γεύσεις και όλους όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τη νοστιμιά της ελληνικής παραγωγής, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.
Food experience / Πλήρης γαστρονομική εμπειρία
Zero Food Waste dinner / 0% απορρίμματα φαγητού
Privacy / ιδιωτικότητα
Safety and Hygiene/ Ασφάλεια και υγιεινή
Reservations only 6p / Μόνο με κράτηση 6 ατόμων, 210 9223988, FB message ή info@delio.gr
Monday to Saturday / Δευτέρα-Σάββατο μετά τις 18.00, Κυριακή μεσημέρι
Special menu, degustation experience / Ειδικά μενού, γευσιγνωσίες
H Delicatesseria είναι μια επινόηση για έναν χώρο που δεν υπάρχει καθώς ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει έως και πλήρες δείπνο χωρίς κανένα από τα πιάτα να μαγειρεύεται. Στην Delicatesseria δεν υπάρχει κουζίνα και όλα τα πιάτα που προσφέρονται είναι προϊόντα μικρών παραγωγών τα οποία συνθέτουμε για να δημιουργήσουμε μια γαστρονομική εμπειρία. Η Delicatesseria έχει στοιχεία παντοπωλείου, wine bar, delicatessen και μεζεδοπωλείου χωρίς να είναι κάτι από αυτά. Στόχος της δεν είναι η ανάδειξη μαγειρικών ικανοτήτων αλλά των ίδιων των προϊόντων στην πρωταρχική τους μορφή καθώς και των παραγωγών τους.
Η καινοτομία της Delicatesseria δεν σταμάτα όμως εδώ καθώς εκτός από το φαγητό, κάθε μήνα φιλοξενείται και διαφορετικό οινοποιείο με τα κρασιά του, προσφέρονται αποστάγματα από ένα αποσταγματοποιείο και μία ετικέτα μπίρας μικροζυθοποιίας, ενώ οι γαστρονομικές εκπλήξεις είναι συνεχείς καθώς το φαγητό συνοδεύει ένα αφηγηματικό ταξίδι στην Ελλάδα για κάθε τροφή που παρουσιάζεται. Κάθε υλικό που χρησιμοποιείται έχει μια ιστορία που βρίσκεται στη διάθεσή του επισκέπτη εφόσον το θελήσει. Εξωτερικά ο χώρος δεν προδιαθέτει για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, καθώς πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό το οποίο γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν μυηθεί σε αυτό.