top of page
wix_logo_DELIO.png
wix_logo_DELIO_portrait.png
Τι είναι το Delio Food Hub;

Χονδρική πώληση προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών

 

To Delio Food Hub είναι πλατφόρμα αξιολόγησης, συλλογής και διανομής χονδρικής, ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών, σε χώρους εστίασης, τουρισμού και καταστημάτων τροφίμων. Στο Delio δεν περιοριζόμαστε σε έναν κατάλογο αλλά βρίσκουμε και συλλέγουμε για εσάς τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Τα αυθεντικά, τοπικά ελληνικά προϊόντα έρχονται να καλύψουν ανάγκες για παροχή υψηλότερης ποιότητας στους χώρους εστίασης και του τουρισμού προσφέροντας ευκαιρίες διαφοροποίησης και εμπειρίας. Τοπικότητα, ταυτότητα, μοναδικότητα, ποιότητα, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτών των προϊόντων. 

 • +1.500 προϊόντα [τυριά, αλλαντικά, όσπρια, θαλασσινά, σάλτσες κ.α]

 • +300 παραγωγοί 

 • Χώρος γευσιγνωσίας

 • Άμεση εξυπηρέτηση

 • Αποστολή σε Ελλάδα και εξωτερικό

Πώς λειτουργεί το Deliο Food Hub;

Το Delio Food Hub αποτελεί τον κόμβο συγκέντρωσης ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών απαλλάσσοντας σας από το άγχος της έρευνας, της μελέτης, της αναζήτησης και της συλλογής των προϊόντων από διαφορετικά σημεία.

Διαθέτουμε ήδη ή βρίσκουμε για εσάς όλα εκείνα τα προϊόντα που χρειάζεστε από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Πλέον δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο σε συνεχείς επικοινωνίες με παραγωγούς και μεταφορικές για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Η συλλογή των προϊόντων γίνεται κεντρικά, σε αποθήκη στην Αθήνα. Με σωστό προγραμματισμό, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και σε μικρές ποσότητες, μειώνοντας έτσι το κόστος και το ρίσκο της προμήθειας προϊόντων. 

Χρειάζεστε προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών στον χώρο σας;

Καλύπτουμε, εστιατόρια, ξενοδοχεία, chefs, yacht, delicatessen, wine bars, οινοποιεία, airbnb, εταιρικά δώρα και οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί για τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών. Ανεξαρτήτως ποσότητας, με μία αποστολή, ένα τιμολόγιο, μία επικοινωνία. 

Σημαντικές πληροφορίες

 • Ζητήστε πληροφορίες με email στο info@delio.gr  ή καλέστε μας στο 210 9223988

 • Πολλά προϊόντα που είναι διαθέσιμα δεν βρίσκονται στον κατάλογο.

 • Προσφέρουμε λύσεις και όχι απλά προϊόντα. Κάθε προϊόν έχει ιδιαιτερότητες που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε κατάλογο.

 • Στο Delio Food Hub δεν θα βρείτε βιομηχανικά προϊόντα.

 • Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. Πιθανόν έχουμε τη λύση.

Σε ποιους απευθύνεται

Ξενοδοχεία / Καταλύματα / Βίλες / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα / Οινοποιεία / Κάβες / Wine bars / Εστιατόρια / Καφέ/ Bars / Delicatessen / Παντοπωλεία / Yachts / Private chefs / Εταιρείες / Εταιρικό δώρο

Μέσω της πλατφόρμας οι επιχειρήσεις της εστίασης, του τουρισμού, του αγροτουρισμού και των ξενοδοχείων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

TZANNISALPHA989Artist Name
00:00 / 10:56
 • Facebook

"Περισσότεροι από 1500 κωδικοί τροφίμων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μικροί Έλληνες παραγωγοί, βραβευμένα προϊόντα, ποιότητα, πολιτιστική κληρονομιά και καινοτομία! 

Γιατί να συνεργαστείτε με το Delio Food Hub

Αρκετές οικοτεχνίες πλέον στην Ελλάδα παράγουν μια σειρά αξιόλογων προϊόντων χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, που στηρίζονται στην ποιότητα της πρώτης ύλης και την εφαρμογή «καλών» πρακτικών παραγωγής.

Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά τρόφιμα που πωλούνται στα supermarket ή χρησιμοποιούνται στην Horeca, τα προϊόντα αυτά έχουν καλύτερη ποιότητα, θρεπτική αξία αλλά και αυξημένο κόστος παραγωγής. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σύστημα διανομής που τα καθιστά δυσπρόσιτα και ακόμη πιο ακριβά.

Το Delio Food Hub φέρνει πλέον αυτά τα προϊόντα πιο κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, τα καθιστά προσιτά και σας ζητά να γίνετε πρεσβευτές των ελληνικών γεύσεων με πολλαπλά οφέλη για εσάς και τις επιχειρήσεις σας καθώς:

 • Αναβαθμίζεται ποιοτικά η προσφερόμενη υπηρεσία/εμπειρία

 • Η υπηρεσία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό

 • Στηρίζονται οι Έλληνες παραγωγοί και η ελληνική οικονομία

 • Μειώνονται σταδιακά τα κόστη

 • Προτάσσεται η ελληνικότητα ως φιλοσοφία

 • Ενδυναμώνεται η τοπική ταυτότητα

Άλλες υπηρεσίες

Delio resto

Για bistro και χώρους εστίασης με μικρή κουζίνα σχεδιάζουμε μικρά pop up μενού που βασίζονται σε έτοιμα ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας χωρίς μεγάλες απαιτήσεις παρασκευής ή προετοιμασίας αλλά νόστιμα και θρεπτικά, που αυξάνουν το επίπεδο ικανοποίησης των καταναλωτών που επιζητούν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία. Τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, πίτες, ελληνικοί μεζέδες και πολλές άλλες επιλογές που ίσως δεν γνωρίζατε ως τώρα.

Delio hotel

Το Delio Hotel είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες boutique ξενοδοχείων και luxury villas που αναζητούν ελληνικά προϊόντα για να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Περιλαμβάνει κυρίως δύο κατηγορίες το ελληνικό πρωινό και το ελληνικό minibar αλλά και άλλες όπως το ελληνικό καλωσόρισμα ή το ελληνικό σουβενίρ.

Delio wine

Λύσεις για οινοποιεία, wine bars και κάβες που επιθυμούν να προσφέρουν ελαφρύ φαγητό με εύκολο τρόπο για τις ανάγκες του οινοτουρισμού και των επισκεπτών τους. Έτσι, μπορούμε εύκολα να αντικαταστήσουμε τα τυριά και τα αλλαντικά του supermarket με αξιόπιστες, νόστιμες και ποιοτικές λύσεις από ολόκληρη την Ελλάδα χωρίς να αυξήσουμε αναγκαστικά το κόστος. 

Delio corner

Το Delio corner απευθύνεται σε ήδη υπάρχοντα καταστήματα ελληνικών προϊόντων τροφίμων αλλά κυρίως σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, βίλες, καταστήματα τουρισμού, κάβες, οινοποιεία, καφέ που επιθυμούν να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα ένα Greek deli corner.

Delio airbnb

Το Delio airbnb είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχείας μίσθωσης και τους παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας εύκολα και γρήγορα χωρίς περιττά κόστη. Ελληνικό πρωινό, ελληνικό γεύμα, ελληνικό καλωσόρισμα, ελληνικό σουβενίρ είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη.

Delio horeca

Το Delio horeca είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης που επιθυμούν να παρέχουν διαφοροποιημένες υπηρεσίες και να ενσωματώσουν σε ένα μέρος του μενού τους ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.  Σπάνια αλλαντικά, τυριά, ιδιαίτερα ζυμαρικά, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες και πολλά ακόμη προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. 

 ​

Delio business

Το Delio business είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν να εντάξουν ελληνικά προϊόντα και γεύσεις στο τρόπο εφαρμογής του επικοινωνιακού τους σχεδιασμού. Το Delio business σχεδιάζει, προτείνει, συλλέγει και παραδίδει ελληνικά προϊόντα για εταιρικό δώρο κατόπιν συνεννόησης και μελέτης των αναγκών κάθε επιχείρησης. Ιδανικό για εταιρικά δώρα.

Delio Yacht

Η υπηρεσία yacht catering προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στην προμήθεια σκαφών με εξειδίκευση στα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Αλλαντικά, τυριά, κρασί, αποστάγματα, καφές, cocktails, σάλτσες, συνοδευτικά, ζυμαρικά και ποιοτικά προϊόντα deli  αναβαθμίζουν την παλέτα των γεύσεων συγκεντρώνοντας αυθεντικά προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα μέρος.

bottom of page