top of page
wix_logo_POD.png

Popcorn The Mix, Popy’s Gourmet popcorn

Στην ερώτηση, αν το ποπ κορν μπορεί να γίνει gourmet απόλαυση, η απάντηση είναι φυσικά και μπορεί να γίνει. Μάλιστα, και καθώς ως σνακ είναι αρκετά ενοχοποιημένο, θα τολμούσα να πω πως αν σε κάποιον αρέσει το ποπ κορν τότε καλύτερα να καταναλώσει τα συγκεκριμένα που τουλάχιστον έχουν καλύτερα συστατικά.

Το εργαστήριο Popy’s Gourmet popcorn βρίσκεται στο Μαρούσι και παρασκευάζει μια σειρά γεύσεων με ενδιαφέρον που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα με το βούτυρο.

Σήμερα δοκίμασα το ανάμεικτο με τα popcorn καραμέλας και τυριού για να επιβεβαιώσω την αίσθηση που είχα από καιρό. Εξαιρετικές γεύσεις και καλή ποιότητα. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τα popcorn της Πόπης; Παραγωγή μόνο με θερμό αέρα, χρήση καλής πρώτης ύλης από πιστοποιημένο μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, παραγωγή στο χέρι και προσθήκη υλικών, μη χρήση συντηρητικών. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα popcorn ιδιαίτερα.

Το πακέτο που δοκίμασα είχε popcorn με επικάλυψη καραμέλας και popcorn με επικάλυψη τυριού τα οποία και μου άρεσαν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση οι θερμίδες είναι εδώ αλλά τουλάχιστον η αμαρτία πρέπει να γίνεται σωστά.

+ Ποικιλία γεύσεων, ποιότητα, συσκευασία

- Θερμίδες, τιμή

bottom of page