top of page

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Delio Food Hub

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην προμήθεια προιόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών| Delio Food Hub 

Η προμήθεια προϊόντων από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αποτελεί μια πολύ δύσκολη διαδικασία καθώς υπάρχουν συχνά προβλήματα σε τομείς όπως η επικοινωνία, η μεταφορά, η τιμολόγηση, η παράδοση κ.ά.

Πρακτορεία

Η προμήθεια ενός προϊόντος προϋποθέτει την παραλαβή από τα πρακτορεία, που όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό, την επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς από τον παραγωγό στον πελάτη, το χάσιμο χρόνου, την επιβάρυνση του λογιστηρίου με πολλά τιμολόγια, την διαχείριση του χρόνου παραλαβής που είναι διαφορετική για κάθε προϊόν. Ειδικά όταν πρόκειται για πολλά προϊόντα, από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος τότε ο πονοκέφαλος είναι μεγαλύτερος για τις κουζίνες και τα τμήματα προμηθειών.

 

Κάθε προϊόν επιβαρύνεται με κόστος μεταφοράς από τον παραγωγό έως το πρακτορείο, υπάρχει ένα κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στον πελάτη ενώ όταν πρόκειται για περιοχές εκτός Αθηνών τότε το κόστος μεγαλώνει καθώς έχουμε μεταφορά από το πρακτορείο του παραγωγού στο πρακτορείο του πελάτη και από εκεί στον τελικό προορισμό. Φανταστείτε πως μια burrata για να φτάσει από την Θεσσαλονίκη στη Σαντορίνη επιβαρύνεται με κόστος μεταφοράς από Θεσσαλονίκη-Αθήνα πρακτορείο παραγωγού, πρακτορείο παραγωγού-πρακτορείο πελάτη Αθήνα, πρακτορείο πελάτη Αθήνα - Σαντορίνη. 

Πώς εξοικονομείτε χρήματα;

Αυτά τα κρυφά πολλές φορές κόστη επιβαρύνουν το προϊόν καθιστώντας το ασύμφορο για χρήση. Αν πρόκειται για περισσότερα από ένα προϊόντα τότε η διαδικασία αυτή πολλαπλασιάζει το κόστος. Το Delio Food Hub μειώνει αυτό το κόστος καθώς επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος μεταφοράς από την Αθήνα στον χώρο σας. Επιπλέον επιμελούμαστε την αποστολή, συγκεντρώνουμε όλα τα προϊόντα [groupage] ενώ διευκολύνεστε τόσο στη διαχείριση των παραγγελιών από έναν προμηθευτή όσο και στην αποσυμφόρηση του λογιστηρίου σας από πληθώρα τιμολογίων, παρακολούθησης πληρωμών και επιπλέον κόστους. Ανάλογα με την προέλευση των προϊόντων της παραγγελίας σας η συνολική εξοικονόμηση κόστους με τη χρήση των υπηρεσιών του Delio αγγίζει το 22% 

Τα οφέλη από τη συνεργασία με το Delio

Επικοινωνία με τους παραγωγούς

To Delio Food Hub επικοινωνεί με τους προμηθευτές και σας εξοικονομεί χρόνο

 

Pick up προϊόντων

Τo Delio Food Hub "μαζεύει" από τις μεταφορικές τα προϊόντα για εσάς. 

Συγκέντρωση προϊόντων

Το Delio Food Hub συγκεντρώνει για εσάς τα προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα

Επιμέλεια παραγγελίας

Το Delio Food Hub επιμελείται της παραγγελίας σας συντονίζοντας τους προμηθευτές 

Δημιουργία stock

Το Delio Food Hub δημιουργεί απόθεμα προϊόντων για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση 

Τιμές παραγωγού

Στο Delio Food Hub αγοράζουμε μεγαλύτερες ποσότητες σε τιμές υπερχονδρικής ώστε να σας εξασφαλίζουμε τιμές παραγωγού. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλους τους παραγωγούς, και δεν θέλουμε, εντούτοις στην πλειονότητα των περιπτώσεων και καθώς χρησιμοποιούμε πρακτικές δίκαιου εμπορίου σας δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε τιμές παραγωγού

Εξοικονόμηση εξόδων μεταφοράς έως και 22%

Στο Delio Food Hub η παράδοση των προϊόντων είναι μια επιπλέον υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν [εκτός ελαχίστων περιπτώσεων*], ενώ για όλες τις περιπτώσεις εκτός Αττικής επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο σας στην Αθήνα έως τον χώρο σας

 

Αποσυμφόρηση λογιστηρίου

Με το Delio Food Hub έχετε σε ένα τιμολόγιο και σε μία φορτωτική όλα τα προϊόντα μαζεμένα 

Άμεση ενημέρωση για νέα προϊόντα

Στο Delio Food Hub παρέχουμε ενημέρωση για νέα προϊόντα που εμφανίζονται στην αγορά αλλά και για τις νέες τάσεις, τις δυσκολίες της αγοράς, πιθανές ελλείψεις και όλα τα νέα που σας αφορούν  

*Παράδοση παραγγελιών και χρέωση μεταφορικών

Η παράδοση των παραγγελιών εντός Αττικής παραμένει ως δωρεάν παροχή υπηρεσίας για παραγγελίες άνω τον 100 ευρώ. Για τις υπόλοιπες θα υπάρχει μια μικρή χρέωση ανάλογα το δρομολόγιο και όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση.

 

Δυστυχώς η αύξηση στις τιμές των καυσίμων προσθέτει ένα σημαντικό κόστος στη διακίνηση και για τον λόγο αυτό θα επαναπροσδιορίζεται κάθε φορά. Παραγγελίες αυθημερόν ή μικρότερες των εξόδων μεταφοράς δεν θα είναι δυνατόν να εκτελούνται και θα προκρίνεται η παραλαβή από το κατάστημά μας. Οι συνθήκες μας οδηγούν μαθηματικά στην προσωρινή χρέωση εξόδων μεταφοράς για μικρές παραγγελίες. Σας καλούμε να συνεργαστούμε ώστε να αποφύγουμε αυτή την χρέωση.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων κυμαίνεται αυτή τη στιγμή από 1-3 ημέρες.

Σε κάποιες περιπτώσεις ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του παραγωγού αλλά και αστάθμητους παράγοντες όπως κακοκαιρία, αλλαγή δρομολογίων πλοίων, απεργίες, ακόμη και αδιαθεσία του παραγωγού.

Οι μικρές οικοτεχνίες που στηρίζονται σε λίγα άτομα δυστυχώς είναι ευάλωτες σε όλες τις παραπάνω παραμέτρους.

 

Επίσης, καθώς τα προϊόντα δεν είναι βιομηχανικά και δεν περιέχουν συντηρητικά οι παραγωγές γίνονται σε μικρά batches και δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλα stock. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα από την μία να απολαμβάνετε πάντα φρέσκο προϊόν, από την άλλη απαιτεί αρκετό Logistic και μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης που κυμαίνονται από 4-7 ημέρες.

 

Μέσω του Delio Food Hub οι χρόνοι αυτοί ελαχιστοποιούνται σε 1-3 ημέρες. Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να μας συγκρίνετε με την κάβα, το βιομηχανικό τρόφιμο, το νωπό τρόφιμο, τον μανάβη, τον ψαρά ή τον κρεοπώλη που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, αν και προσπαθούμε σιγά σιγά να πλησιάσουμε αυτό το μοντέλο.

Σημ. Σχετικά με την υπηρεσία yachting που έχει άλλα χαρακτηριστικά γίνονται ειδικές συμφωνίες παράδοσης 

bottom of page