pexels-brett-jordan-877374.jpg

catering services
Delio Yacht and Villa Hub

Η υπηρεσία yacht catering προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στην προμήθεια σκαφών με εξειδίκευση στα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Αλλαντικά, τυριά, κρασί, αποστάγματα, καφές, cocktails, σάλτσες, συνοδευτικά, ζυμαρικά και ποιοτικά προϊόντα deli  αναβαθμίζουν την παλέτα των γεύσεων συγκεντρώνοντας αυθεντικά προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα μέρος.

Delio Yacht and Villa Hubs [2 σημεία εξυπηρέτησης]

Με δύο σημεία εξυπηρέτησης το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το δεύτερο στο Ναύπλιο, το Delio Yacht and Villa Hub εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες ενός σκάφους ή της εξοχικής σας κατοικίας για προμήθεια ποιοτικών προϊόντων με άμεσο και εύκολο τρόπο.

Η εξειδίκευση ετών στον χώρο του τροφίμου μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε άμεσα ποιοτικές γευστικές λύσεις καθώς αναζητούμε, συλλέγουμε και διανέμουμε εξαιρετικά προϊόντα μικρών παραγωγών και οικοτεχνιών από ολόκληρη την Ελλάδα που συνδυάζουν στοιχεία αυθεντικότητας, τοπικότητας και εποχικότητας με απαράμιλλή γεύση.

Παράδοση στο σκάφος/Εξοχική κατοικία

Σήμερα, κάθε σκάφος και κάθε βίλα έχει τη δυνατότητα να εφοδιαστεί με υψηλής ποιότητας προϊόν γρηγορότερα από ποτέ καθώς το Delio Yacht Hub  διακινεί κεντρικά τους περισσότερους μικρούς παραγωγούς εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στον σεφ, τον καπετάνιο ή τον υπεύθυνο προμηθειών ενός σκάφους.

 

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά από την επιλογή των προϊόντων ανά την Ελλάδα, την συγκέντρωση τους σε έναν χώρο και την παράδοση τους στον σωστό χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο. 

Περισσότερα από 600 προϊόντα

Η λίστα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 600 προϊόντα όπως, αλλαντικά, τυριά, αλίπαστα, κρασί, αποστάγματα, μπίρες, καφέ, cocktails, ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, chutney, παραδοσιακά προϊόντα, σπάνια προϊόντα, γευστικές ανακαλύψεις και οτιδήποτε προέρχεται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

​​

Χάρης Τζαννής
Food editor | Delio founder

Ο Χάρης Τζαννής δημιουργεί περιεχόμενο για το internet από το 1996, κυρίως για την Γαστρονομία και τον Πολιτισμό. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος γεύσης στο Pathfinder.gr, FNL GUIDE και το Αθηνόραμα UMAMI. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την αναζήτηση και παρουσίαση ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών. Από το 2014 παρακολουθεί συστηματικά περισσότερα από 3.500 προϊόντα και σχεδόν 500 παραγωγούς, που με πραγματικό κόπο παράγουν εξαιρετικά προϊόντα αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που τους δίνει απλόχερα η ελληνική γη.

αρχείο λήψης (1).jpeg

Περικλής Μπελίτσος
Επιχειρηματίας | Delio partner

Ο Περικλής Μπελίτσος δραστηριοποιείται εδώ και 3 δεκαετίες στην περιοχή του Ναυπλίου ως επιχειρηματίας μέλος εμβληματικών καταστημάτων εστίασης και τουρισμού όπως το ξενοδοχείο 3SIXTY και το εστιατόριο 3SIXTY GRILL, το XENON CAFE και XENON INN, το ξενοδοχείο Castellano και το ξενοδοχείο Castello.

Συμμετέχει ενεργά στις δράσεις τουριστικής ανάπτυξης του Ναυπλίου και γενικότερα της Αργολίδας, ενώ συμμετέχει και στηρίζει τον ετήσιο πλέον θεσμό του Mediterannean Yacht Show, ως ένας από τους βασικούς χορηγούς.

Δείτε τη λίστα των προϊόντων μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση στο info@delio.gr ή στο 210 9223988