top of page
wix_logo_POD.png

Cannaberry τσάι, Berryland

Η χρήση κάνναβης στη γαστρονομία έχει τα τελευταία χρόνια εξαπλωθεί και στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να την συναντούμε όλο και περισσότερο ως συστατικό σε πολλά προϊόντα. Από την άλλη η Berryland που έχει καταχωριστεί στην αγορά ως μια προσπάθεια χρήσης, δημιουργίας και εξάπλωσης προϊόντων με βάση καρπούς που θεωρούνται υπερτροφές, όπως αρώνια, μύρτιλο, γκότζι κ.α., δεν θα μπορούσε παρά να εντάξει στο πορτφόλιο της και την κάνναβη. Ο γάμος λοιπόν ήταν σχεδόν αναπόφευκτος.

Πέστο φιστικιού Αιγίνης, Μαρτή Σωζία

Τη Berryland την παρακολουθώ στενά εδώ και χρόνια, σχεδόν από το ξεκίνημα της το 2013 και έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της με βάση την αρώνια κυρίως, το βασικό δηλαδή προϊόν της φάρμας στον Πισσώνα Ευβοίας.

Αυτή τη φορά σειρά είχε το τσάι Cannaberry με αρώνια, κράνμπερι και κάνναβη ένα ποτό που στοχεύει να είναι δροσιστικό ενώ κλείνει και το μάτι στην ευεξία με τα κόκκινα φρούτα.

Στην πραγματικότητα δεν ήξερα τι να περιμένω και ομολογώ πως εξεπλάγην. Πρόκειται για δροσιστικό αφέψημα κόκκινων καρπών όπως αρώνια και κράνμπερι, που αποδίδουν μια ένταση και στυφάδα στο τσάι, ιβίσκο που συμπληρώνει άρωμα, κόκκινο τσάι για το σώμα και εκχύλισμα κάνναβης που δίνει μια ελαφριά αίσθηση ευχάριστης πικρής επίγευσης. Και ενώ όλα αυτά μου φαινόντουσαν ασύνδετα η πρώτη γουλιά ήρθε σαν ευχάριστο χάδι να ερεθίσει τις γαστρονομικές αισθήσεις.

Απόλυτα ισορροπημένη γεύση, ελαφρώς γλυκιά, γεμάτο σώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών, μακρά και απολαυστική επίγευση δημιουργούν ένα πραγματικά καλό τσάι.

Το βρίσκουμε στο κατάστημα της Berryland Λεωφόρος Χαϊνά 2 | Χαλκίδα 34100 | Εύβοια, τηλ.: 22210 61005 και στο berryland.gr

+ Γεύση, άρωμα, ισορροπία

- Ετικέτα, διανομή

bottom of page