top of page
wix_logo_POD.png

Μέλι με σοκολάτα, The Bee Bros

Τα προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά είναι μια δύσκολη αγορά που χρησιμοποιεί πολλά τεχνάσματα για να προσελκύσει κυρίως τους γονείς. Οι γονείς από την άλλη θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τη διατροφή των παιδιών τους γιατί εκτός από την υγεία τους, σημαντική είναι και η παροχή γευστικής παιδείας.

Είναι από τις σπάνιες φορές που δοκιμάζω ένα προϊόν που απευθύνεται κυρίως στα παιδιά, και καθώς δεν έχω δικά μου δυσκολεύομαι να έχω αντικειμενικό μέτρο αξιολόγησης, ή μήπως όχι;

H Stayia Farm από την Εύβοια, γνωστή για τα προϊόντα μελιού με πιο γνωστό από όλα τη Vasilissa τους, ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2012 έχοντας να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις και γρήγορη ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό, χάρη στην εξωστρέφεια των ιδρυτών της, δηλαδή του Γιάννη Καρυπίδη και της Σταυρούλας Θεοδώρου.

Πρόσφατα δημιούργησαν μια νέα σειρά αλειμμάτων μελιού που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά με την χαρακτηριστική ονομασία The Bee Bros.Δοκιμάζοντας το πρώτο με σοκολάτα και φράουλα βρέθηκα στην περίεργη θέση να σκεφτώ σαν παιδί.

Μα αυτό είναι σούπερ, είπα! Αρκετά γλυκό με γεύση σοκολάτας και άρωμα φράουλας ήταν ότι έπρεπε για να το φάω με το κουτάλι, να το βάλω πάνω σε τηγανίτες, σε κέικ ακόμη και σε παγωτό.Το άλειμμα μελιού με σοκολάτα και φράουλα είναι αυτό. Μέλι σε ποσοστό 90%, κακάο 10% και άρωμα φράουλας γι’ αυτό και το μέλι είναι κυρίαρχο, το κακάο γεμίζει το στόμα ενώ η φράουλα είναι ανεπαίσθητη ίσα ίσα.

Δεν περιέχει συντηρητικά και φοινικέλαιο, έχει κάποιες θερμίδες αλλά το παιδί αν δεν μπορεί να καταναλώσει κάτι περισσότερο υγιεινό, είναι καλύτερα να φάει μέλι παρά σκευάσματα με ζάχαρη.

+ Γεύση,

-

bottom of page