top of page
wix_logo_POD.png

Tropical sauce, Varmazis

Για τους λάτρεις των καυτερών η νέα ανακάλυψη από τις Σέρρες βάζει τα πράγματα στη θέση τους και μεταφράζει επάξια στα ελληνικά τον ορισμό των λεξικών για το λήμμα καυτερό.

Οι καυτερές σάλτσες Βαρμάζη [Varmazis] απέκτησαν το τρίτο αδερφάκι τους την γλυκοκαυτερή Tropical sauce, μια προσπάθεια θεωρώ να προσεγγίσουν ακόμη περισσότερο το απαίδευτο ελληνικό κοινό.

Ανανάς, μάνγκο, λάιμ, μηλόξιδο, τζίντζερ, καστανή ζάχαρη και αλάτι είναι το μεγαλύτερο μέρος της συνταγής που θα βρει κανείς μέσα στο μπουκάλι, μιας συνταγής που της αρκεί 5% καυτερή πιπεριά Naga για να καταστεί μια από τις σοβαρές καυτερές σος που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Πορτοκαλί χρώμα και υφή ρευστού gel συστήνεται αμέσως με το άνοιγμα καθώς έχει δυνατό άρωμα εξωτικών φρούτων και γλυκόξινης σάλτσας. Στο στόμα καμία από τις παραπάνω γεύσεις δεν μπορεί να σταματήσει τη Naga να παίξει το παιχνίδι της καθώς στην αρχή τσιμπάει ηδονικά τη γλώσσα, γεμίζει σιγά σιγά σε ένταση ολόκληρη τη γλώσσα και κορυφώνει μια έντονα καυτερή συγχορδία που φτάνει μέχρι το λαιμό με διάρκεια και δύναμη που σε συνεπαίρνει. Για όσους αγαπούν τα καυτερά εδώ ξεκινά το παιχνίδι. Ο καθένας ρυθμίζει την ποσότητα που θα καταναλώσει δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές του.

Είναι σημαντικό να τονίσω πως πρόκειται για ελληνικές σάλτσες, που αν και ο σπόρος έρχεται από το εξωτερικό, οι πιπεριές καλλιεργούνται στις Σέρρες όπου γίνεται η συγκομιδή, η επεξεργασία, η ωρίμανση και η παραγωγή.

Αν είστε λάτρης τότε αυτή τη σος θα την βάζετε παντού, ριζότο, πάστες, κοτόπουλο, χοιρινό, burgers ακόμη και σε κοκτέιλ καθώς πρόκειται για μια πραγματική γευστική και «επαγγελματικά» καυτερή σος.

+ Ένταση, γεύση,

- Συσκευασία

bottom of page