Μπάρες δημητριακών, Citrus

Όταν η σύγχρονη διατροφή συναντά την παράδοση τότε δεν μπορείς να αδιαφορήσεις. Η Citrus, που φέτος κλείνει 10 χρόνια καθώς ιδρύθηκε το 2008 στη Χίο, έχει ένα ξεκάθαρο concept. Να παράγει σύγχρονα προϊόντα διατροφής που να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά προϊόντα της Χίου και κυρίως το ξακουστό μανταρίνι από τον Κάμπο.

Πέρα από τον πανέμορφο, ιδιόκτητο χώρο καφέ/μουσείο/συσκευαστήριο/κτήμα στον Κάμπο Χίου, που όποιος πάει Χίο πρέπει οπωσδήποτε να τον επισκεφθεί, η Citrus έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το τοπικό [ΠΓΕ] χιώτικο μανταρίνι με εξαιρετικό τρόπο.

Το γλυκό φλούδας μανταρινιού έχει σαρώσει τα βραβεία ενώ όλα τα προϊόντα διαθέτουν την ιδιαίτερη φινέτσα του αρωματικού φρούτου.

Εδώ, δοκιμάζω τις νέες μπάρες δημητριακών με σοκολάτα και μανταρίνι, όπου η Citrus συνεχίζει να κάνει με συνέπεια αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Πρόκειται για τραγανές μπάρες μπισκότου με ηλιόσπορο, λιναρόσπορο και βρώμη, αμύγδαλα, ρύζι, σταγόνες σοκολάτες και αιθέριο έλαιο μανταρινιού. Το άρωμα του μανταρινιού είναι μοναδικό και μαζί με της σοκολάτα κάνουν τις μπάρες ένα ελκυστικό και νόστιμο σνακ. Είναι αρκετά χορταστικό στα 70gr, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αρκετά τονωτικό.

+ Μικρές μπουκιές, δυνατό άρωμα, όμορφη συσκευασία που ξανακλείνει

- Σκληρή υφή, γλυκόζη και ζάχαρη στα συστατικά

Copyright 2018-20 by Harry Tzannis | Ελληνικά προϊόντα | Product of the day | Ορλώφ 7, 11741, Κουκάκι, Αθήνα , Greece | 210 9223988

Design by asprimera

  • Product of the day by DELIO
  • Harry's Tzannis LinkedIn