top of page
Delio Food Hub clearance

To Delio είναι μια πρωτότυπη πλατφόρμα αξιολόγησης, συλλογής και διανομής προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών.

 

Εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των χώρων εστίασης και των τουριστικών καταλυμάτων, των βασικών μας δηλαδή πελατών, προχωρούμε σε εκποίηση ειδών που βρίσκονται στην αποθήκη μας και δεν μπορούν να διατεθούν με άλλο τρόπο για τους επόμενους μήνες.  

Δεν πρόκειται για eshop ή ηλεκτρονική πώληση αλλά για μια προσπάθεια να διαθέσουμε ότι έχει μείνει στην αποθήκη μέχρι να λειτουργήσουμε ξανά κανονικά.

 

Ζητούμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Download file

Ας κάνουμε τα πράγματα απλά

1. Παραγγελία, πληροφορίες

Η διανομή θα γίνει πόρτα πόρτα για το λόγο αυτό η εκποίηση αφορά τον Νομό Αττικής.

 

Παραγγελία ολοκληρωμένη θεωρείται η αποστολή email με τους κωδικούς και τις ποσότητες που επιθυμείτε, καθώς και τη διεύθυνση, το όνομα και έναν αριθμό  τηλεφώνου. Η επικοινωνία μας τότε θα συνεχιστεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Οι ποσότητες είναι λίγες και γιαυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας FIFO [first in first out] έως και την εξάντληση του αποθέματος. Πιθανόν κάποιο είδος να μην υπάρχει όταν θα παραγγείλετε γιαυτό καλό είναι να συμβουλεύεστε τη λίστα παρακάτω στη στήλη "Απόθεμα".

2. Πληρωμή

Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς με την παράδοση ή με μεταφορά σε λογαριασμό που θα σας αποσταλεί μέσω email. Ελάχιστη παραγγελία δεν υπάρχει.

3. Παράδοση

Η παράδοση θα γίνει εντός Αττικής με όλους τους όρους ασφαλείας και υγιεινής που προβλέπονται λόγω της κατάστασης, την Τρίτη  31/03 σε χώρο που θα επιλέξετε. Η ασφάλεια μας είναι πάνω από όλα. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνούμε μέσω email. Πριν την παράδοση θα λάβετε ειδοποίηση.

Η ενέργεια έχει ολοκληρωθεί, ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

Κωδ.
Προιόν
Περιγραφή
Βάρος
Τιμή
Απόθεμα
1
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας τελευταίας εσοδείας
5lt
28€
18
24
Κυδωνόπαστο
Η πηκτίνη που περιέχουν τα κυδώνια, σε μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα φρούτα, έχει την ιδιότητα όταν καταναλώνεται μαζί, ή αμέσως μετά το γεύμα, να βοηθά στην πέψη όλων των ζωικών πρωτεϊνών, να δεσμεύει τα λιπώδη κύτταρα που συναντά στον πεπτικό σωλήνα και να τα αποβάλει φυσικά.
1kg
8€
13
4
Κρασοτύρι Κρήτης
Ξηρός ανθότυρος Κρήτης σε οινολάσπη, ιδανικό συνοδευτικό κρασιού
~450gr
7€
12
22
ΕΛΙΕΣ ΑΛΜΑΔΕΣ 2,5Kg vacuum
Οι Αλμάδες, είναι χαρακτηριστικό προϊόν της Χαλκιδικής και προέρχονται από παραδοσιακή, ντόπια ποικιλία ελιάς.
2,5kg
15€
8
9
Σαλάμι σύκου
Σαλάμι σύκου Κύμης με πάπρικα [Χορτοφαγικό συνοδευτικό από σύκο που μοιάζει με σαλάμι]
250gr
4€
6
19
Τραχανάς ξινός
Αλεύρι από σκληρό σίτο και σιμιγδάλι από σκληρό σίτο, αλάτι, Πρόβειο γάλα
500gr
2,5€
6
18
Χυλοπιτάκι
100% Σιμιγδάλι από σκληρό σίτο, 5 αυγά (στο κιλό προϊόντος) Κατσικίσιο γάλα, αλάτι
500gr
2,5€
5
12
Ντολμαδάκια σε τάπερ vacuum
Σπιτικά ντολμαδάκια γιαλαντζί που τυλίγονται στο χέρι με τρυφερά αμπελόφυλλα και φρέσκα μυρωδικά στη βάση παραδοσιακής μακεδονίτικης συνταγής. Περιέχουν μόνο χυμό λεμονιού και Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητείας.
500gr
9€
4
8
Σαλάμι αέρος Λευκάδος
Το σαλάμι Λευκάδος είναι ένα μοναδικό προϊόν που παράγεται στο νησί εδώ και τουλάχιστον τρεις αιώνες. Φτιάχνεται από φρέσκο χοιρινό κρέας.
~250gr
4€
3
17
Κριθαράκι
100% Σιμιγδάλι από σκληρό σίτο, 5 αυγά (στο κιλό προϊόντος) Κατσικίσιο γάλα, αλάτι
500gr
2,5€
2
23
Φάβα Φενεού
Η Φάβα Φενεού Κορινθίας είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κλίματος του Φενεάτικου κάμπου (υψόμετρο, σύνθεση εδάφους)
500γρ
2,5€
2
6
Γραβιέρα με άγριο σκόρδο
Η παλαιωμένη Γραβιέρα με άγριο σκόρδο παράγεται στην Κρήτη από ντόπιο αιγοπρόβειο γάλα.
~3kg
50€
2
10
Σαλάμι σύκου πορτοκάλι
Σαλάμι σύκου Κύμης με πορτοκάλι [Χορτοφαγικό συνοδευτικό από σύκο που μοιάζει με σαλάμι]
250gr
4€
1
11
Σαλάμι σύκου φιστίκι
Σαλάμι σύκου Κύμης με φιστίκι [Χορτοφαγικό συνοδευτικό από σύκο που μοιάζει με σαλάμι]
250gr
4,5€
1
20
Φασόλι ασπρομύτικο
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Πρόκεται για ξεχωριστή ποικιλία φασολιού που συναντάται στη Λήμνο, με την επιστημονική ονομασία Vigna Unguiculata. Μοιάζει σε όψη το γνωστό μαυρομύτικο, όμως είναι ξηροθερμικό, έχει μικρότερο μέγεθος. Είναι ιδανικό για σαλάτες ενώ η βραστικότητα και η γεύση του το κάνει να ξεχωρίζει.
500gr
2,5€
0
2
Καλαθάκι Λήμνου ΠΟΠ
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Το Καλαθάκι Λήμνου είναι λευκό τυρί άλμης με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης το οποίο παράγεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα στην Λήμνο
~800gr
9€
0
3
Μελίχλωρο Λήμνου
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Το μελίχλωρο ή μελίπαστο είναι ένα τυρί που παράγεται παραδοσιακά στη Λήμνο. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα, το οποίο, μετά τη στράγγιση, εκτίθεται σε σκιερούς χώρους στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η υγρασία της ατμόσφαιρας είναι χαμηλή, μέχρι να αφυδατωθεί.
~400gr
6€
0
5
Κεφαλοτύρι κατσικίσιο
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Ένα ιδιαίτερο κεφαλοτύρι από την Αργολίδα με αρχική γλυκιά γεύση που εξελίσσεται σε πικάντικη. 100% κατσικίσιο, ιδανικό και για μαγείρεμα.
~1,250gr
16€
0
13
Πίτα με τυρί
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ----Τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο, φέτα ΠΟΠ και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1,3kg, σε 20 κομ.
8€
0
15
Πίτα χωριάτικη
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ----Παραδοσιακή χωριάτικη πίτα με φύλλο που ανοίγεται στο χέρι και περιέχει φέτα, πιπεριές, τομάτα, ελιές και μυρωδικά της ελληνικής υπαίθρου. Στην πίτα χρησιμοποιείται Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
1,2kg, σε 20 κομ.
9€
0
21
Ρεβίθι Παναγιάς
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----To 2012 ξεκίνησε η επανακαλλιέργεια του Ρεβιθιού. της ποικιλίας 'Παναγιά' η οποία καλλιεργούταν στο ομώνυμο χωριό της ΒΑ Λήμνου τις προηγούμενες δεκαετίες. ​Είναι μια από τις πιο βραστερές ποικιλίες ρεβιθιού Πανελλαδικά.
500gr
2,5€
0
16
Πίτα με κιμά, κρεατόπιτα
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ----Κρεατόπιτα με φρέσκο κιμά και πράσο
1,2kg, σε 20 κομ.
9€
0
7
Γραβιέρα με τρούφα
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Η γραβιέρα με μαύρη τρούφα παράγεται στην Βοιωτία. Περιέχει αποκλειστικά πρόβειο γάλα της περιοχής και μαύρη τρούφα που συλλέγεται από τα βουνά της ορεινής Χαλκιδικής.
~3kg
70€
0
14
Πίτα σπανάκι νηστίσιμη
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ-----Σπανακόπιτα νηστίσιμη χωρίς τυρί
1,3kg, σε 6 κομ.
8€
0
bottom of page