Το ξενοδοχείο Aressana γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του!
Με μαέστρο την Σαντορινιά κουζίνα σε όλες τις παλιές και σύγχρονες γευστικές της εκδοχές και με σολίστες εξαιρετικά αναγνωρισμένους μαγείρους όπως ο Κώστας Αγγελόπουλος του εστιατορίου Ifestioni (Aressana), ο Πάνος Ιωαννίδης του MasterChef και executive chef της Δανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η Κυριακή Φωτοπούλου του Domain Σιγάλας, ο Σπύρος Αγιούς του εστιατορίου Santoro (Grace Santorini Hotel), ο Γιώργος Δόσπρας του εστιατορίου Lauda by Andronis, o Βασίλης Ζαχαράκης του εστιατορίου Elia by Bellonias, ο Γιώργος Παπαδόπουλος του εστιατορίου Pomegranate Spa Hotel, ο chef Βασίλης Καλλίδης και ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Ταρατσίδης θα κάνουν αναδρομή στις μνήμες μας αλλά και θα μας δείξουν το πως η Σαντορινιά κουζίνα μπορεί να δείξει το μέλλον του Τουρισμού.

Chef Κώστας Αγγελόπουλος

Ifestioni (Aressana)

Chef  Κυριακή  Φωτοπούλου 

Domain Σιγάλας

Chef  Γιώργος Δόσπρας, 

Lauda by Andronis

Βασίλης Ζαχαράκης,

 Elia by Bellonias

Γιώργος Παπαδόπουλος Pomegranate Spa Hotel

Το εορταστικό πρόγραμμα του Aressana για όσους βρεθούν στη Σαντορίνη και ενδιαφέρονται έχει ως εξής:

 

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

 

11:00 - 13:00

Η κουζίνα κάνει προετοιμασίες με τον Γιώργο Παπαδόπουλο για το μεσημεριανό. Το Lunch του Σαββάτου θα έχει action παρασκευές από τους Σεφ Αγγελόπουλο και Παπαδόπουλο. Όλες οι παρασκευές των εδεσμάτων θα γίνουν μπροστά στους πελάτες και θα περιλαμβάνονται σε αυτά φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, φρέσκες κοπές κρεάτων και σαντορινιά προϊόντα.

 

13:00 - 17:00

Festive Buffet, με τιμή συμμετοχής για όλους 25€ ανά άτομο.

Παράλληλα, η ομάδα του Ifestioni θα κάνει προετοιμασία για το 25 Years Dinner Degustation. Mαζί με τον Chef Κώστα Αγγελόπουλο θα συνεργαστούν ο Chef του Lauda by Andronis Δόσπρας Γεώργιος, ο Chef του Pomegranate Spa Hotel Παπαδόπουλος Γεώργιος και η Chef Κυριακή Φωτοπούλου του Domain Σιγάλας.

 

20:30

Degustation Menu.

Θα σερβιριστεί το Tefsion mocktail (Aressana signature) κατά την είσοδο των καλεσμένων στον χώρο της πισίνας.  Η τιμή είναι 75€ ανά άτομο ενώ θα πραγματοποιηθεί και Wine Pairing άνευ χρέωσης.

 

Κυρ 22 Ιουλίου 2018

 

12:00 - 16:00

Γεύμα στην πισίνα με mini-menu 8 πιάτων αλλά και BBQ menu. Συγκεκριμένα θα σερβιριστούν: σαλάτα κοτόπουλου, ελληνική σαλάτα, ποικιλία αλοιφών, σουβλάκι κοτόπουλο, Wagyu Burger & κριθαράκι θαλασσινών.

 

16:00 - 24:00

Θα γίνει παρουσίαση στον χώρο της υποδοχής, του lobby και ενδεχομένως στο μπαλκόνι του lobby stands κρασιών από τη Σαντορίνη, ενώ στο Lobby & Pool Bar οι επισκέπτες θα μπορούν ν' απολαύσουν τα 2 signature coctails: "Ifestioni" με βάση Σαντορινιό λευκό κρασί (spritz) και το "Aressana 25" με βάση premium Gin και ελληνικά εσπεριδοειδή.

 

16:00 - 22:30

Στον χώρο της πισίνας και σε 3 μπουφέδες θα παρουσιαστεί finger-food σε τρεις εκδοχές οι οποίες θα ετοιμαστούν από ομάδες των 2 chef ανά εκδοχή. Και οι τρεις εκδοχές θα εστιάσουν σε τοπικές συνταγές όπως φάβα με κάπαρη, μπουκίτσες, ελληνική σαλάτα με σαντορινιό ντοματάκι και άλλα αλλά ο καθένας θα δώσει το δικό του χρώμα.

 

Οι chefs κ.κ. Πάνος Ιωαννίδης του MasterChef και executive chef της Δανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η Κυριακή Φωτοπούλου του Domain Σιγάλας, ο Σπύρος Αγιούς του εστιατορίου Santoro (Grace Santorini Hotel), ο Γιώργος Δόσπρας του εστιατορίου Lauda by Andronis, o Βασίλης Ζαχαράκης του εστιατορίου Elia by Bellonias, ο Γιώργος Παπαδόπουλος του εστιατορίου Pomegranate Spa Hotel, ο chef Βασίλης Καλλίδης και ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Ταρατσίδης θα μαγειρέψουν με τον δικό τους μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο συνταγές με σαντορινιά προϊόντα.

 

19:00 - 20:30

Η κα. Μόσχα Μενδρινού θα παρουσιάσει παραδοσιακές Σαντορινιές συνταγές όπως Φάβα, Κάπαρη Γιαχνί, Σκορδομακάρονα και άλλες υπέροχες συνταγές με τις οποίες μεγαλώσαμε! Στο πλευρό της θα είναι οι Chef Παναγιώτης Ιωαννίδης, Βασίλης Ζαχαράκης και Βασίλης Καλλίδης οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εξέλιξη της ντόπιας και παραδοσιακής κουζίνας.

 

22:30 - 24:00

Γλυκιές δημιουργίες από τον διακεκριμένο Pastry Chef Δημήτρη Ταρατσίδη.

Copyright 2018-20 by Harry Tzannis | Ελληνικά προϊόντα | Product of the day | Ορλώφ 7, 11741, Κουκάκι, Αθήνα , Greece | 210 9223988

Design by asprimera

  • Product of the day by DELIO
  • Harry's Tzannis LinkedIn